Tre av de små kattungarna dog

Tre små ”sopkattungar” klarade inte chocken och följderna efter eländet i soptunnan. Mitt i natten, efter utryckning av jourveterinär, somnade de bara in.

ngel_m_katt

Tre små kattungar kravlade, som riktigt små kattungar gör, över Regnbågsbron. På något sätt, när så pyttesmå kattungar kommer, så fungerar den som en rulltrappa som formligen lyfter dem, ända fram. SkaparKatten tog dem mellan sina mjuka tassar och lade dem vid sin sida och spann för dem. ”Här ska ni få stanna för alltid! Här finns god kattmjölk och ni kommer att bli starka och friska!” Och kattungarna rullade ihop sig och somnade, trygga och mätta.
Men SkaparKatten tänkte: ”De fick i alla fall en tid av kärlek, ömhet och omsorg, räddade av en människa med gott hjärta. Den som bryr sig om en av dessa mina minsta små, den är en levande ängel!” Och alla katterna kring SkaparKatten sjöng mjukt mjukt mammakatternas vaggvisa.

Jag tror du kan höra den, om du lyssnar stilla.

Hoppas att de återstående två ska klara sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Tre av de små kattungarna dog”

 1. Det är starkt att försöka och jag har läst bloggen så gott jag kunnat, men det är så starkt, jag är ruskigt blödig för att vara ”karl”.

  1. Men en del av oss är så där, vet du: Man försöker tills man själv stupar…
   Och kärlek är en stark drivkraft. Jag vill skicka tusen rosor till Vimsan just nu för att hon är så modig!
   NosPuss Wikki
   PS Jag vet att du har ett stort hjärta också! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *