Wikkis kalender

I kväll: Åska igen. Kan inte göra annat än dra ur sladden för det kommer närmare…
I morgon: TröstTass till min kompis Ville på landet som ska till tandläkaren kl 9. D v s vår snälla veterinär Maria. Ville får sådana där överlagringar på sina tänder av tandsten, hur mycket Stora matte än borstar dem åt honom. Så en gång var 11e månad är det tandputs…

dscn

I natt: Tänker jag på de fem små kattungarna hos min vän Vimsan som lagt de små liven i en låda intill sängen och matar en gång i timmen. Det är mamma-kärlek på en hög nivå! (Bättre bilder är utlovade… men det här får duga så länge!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *