InredningsKatt kan man väl också bli?

vggkatt2

Se här t ex vad man kan göra av gamla apelsinlådor:

vggkatt

Färgen på väggarna matchar siamesens (?) ögon!

vggkatt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “InredningsKatt kan man väl också bli?”

    1. Ja allt behöver väl inte vara anpassat till stora eller små människor? Och vi katter älskar ju att klättra, så…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *