Vevve är en chibi

chibi_vevve

Förklaring ur Wikipedia:
Chibi, en figur ur manga eller anime som kallas ”chibi” brukar vara liten. Huvudet och ögonen är överdrivet stora. Chibi är en förkortning av chibisuke, ett japanskt ord som betyder ungefär ”lillen”. Varje chibi har alltid överdrivna ansiktsuttryck och reaktioner, och därför används de bara i humoristiska situationer.

                                                =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vevve är en chibi”

    1. Exakt! Det är chibis, det! Ibland dyker huvudpersonen upp i chibiform när det händer något känslosamt – som en förstärkning. Förbyrllande idé att göra så…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *