Vart går alla dörrar?

img19
Det finns en magi i dörrar, som ingen katt kan motstå… Vad finns på andra sidan? Vem öppnar dörren om du jamar där utanför? Ibland leder dörrar till de mest oväntade ställen.

Ibland är en öppning mellan två träd också en port till en ny annorlunda värld:

img20
Vem öppnar dörren där??? *tassar framåt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vart går alla dörrar?”

  1. Åh, det stora mysteriet med dörrar. Du borde kanske bli dörrolog, eller nåt liknande. Det står även i kattlagen att ingen dörr får hållas stängd för missen.

    1. Kan vara en bra idé – ianuolog. Jag ska jobba på det: Ianuologi, läran om dörrar. Jag kan nog gå i lära hos Lisa!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *