Missa inte katt-tävlingen!

Här kan du tävla om ett par söta katter – rumsrena, tysta och ingen matkostnad…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Missa inte katt-tävlingen!”

  1. *S* som på Stora Stockholms-utställningen varje år, där brukar dom ha en banderoll med ”hundvalpar till salu”, och när man kommer fram så är det mjukis-valpar. Plus information om allt man bör tänka igenom INNAN man köper hund. Rätt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *