Gissa hur en katt kan bli en tiger?

Yamyam visar hur:
yamyam_som_tiger
Foto: Anne Sauhke, Eskilstuna

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Gissa hur en katt kan bli en tiger?”

    1. Önskar jag kunde svara på det – jag fick den med mail, det är vad jag kommer ihåg. Inlägget är ju ett par år gammalt och jag brukar spara mail från dem jag får foton utav (Jag hade ju med ditt namn och kattens…) men jag har bara kvar dem ett år bakåt ungefär.
      Om du har något emot att bilden är med på Wikkibloggen, så tar jag naturligtvis bort den! Men det är en verkligt fin bild!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *