Skönt att få göra toalett utomhus!

Jag är en väluppfostrad katt, men ibland när det tränger på måste man ju sätta sig och ”göra” utomhus… Ah, det känns bra under svansen!

__large58
Men bara i rabatten! Matte och husse är jättenoga med att vi inte får krafsa och kissa i barnens sandlådor och lekplats-sand. Vi får där, men inte göra toalett. Men ibland är jag lite rädd att folk ska tro att jag eller Nova är skyldiga till det från andra utekatter som sticker upp i sanden, för jag vill helst krafsa över det om de varit slarviga… Så vi går lite på sidan om. Det finns ju mycket spännande att nosa på i buskarna!
_b_large

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Skönt att få göra toalett utomhus!”

    1. Jo, matte är stenhård – inga toasaker annat än på godkända ställen, det är viktigt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *