Istället för nya tapeter – klistra upp en katt!

Ja ja, jag anar nog vad du såg för bild i tanken, när du läste de orden. Men det var INTE den sortens klistra katt som jag tänkte på, utan att klistra upp coola katt-stickers i större format på den trista gamla väggen:
vynildesignersguitou En katt bakom bokhögen…

vynildesignersguitou1 En katt vid bokhyllan…
vynildesignersguitou2  Eller i köket!

Det finns andra roliga kattmotiv:

vynilichkarcatenkitblac Dessa busiga missar gillade jag! De finns också i rosa kit:
vynilichkarcatenkitpink
Du hittar dem på Form&Function!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Istället för nya tapeter – klistra upp en katt!”

  1. De där små busiga tyckte jag var så läckra – lite annorlunda och lite ”Wikki”?!
   Det är nog dags att inreda ett ”kattrum” någonstans…
   TassKram Wikki

 1. Svar: Jag vet inte om jag borstar utan at luggas, men Whiskey verkar tycka om att man tar i lite. Hon brukade inte heller gå iväg när systers barn var mindre och nästintill försökte lyfta henne i pälsen.
  Whiskey har en ganska bred borste med smala metallpiggar på. Piggarna går att dra in för att få loss håret helt. 🙂
  Jag brukar dessutom dra loss päls från Whiskey ibland, sånt som är löst, men det som sitter fast blir nog luggat och hon verkar bara tycka om det. 😀
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *