Spel: Cat Angel Cookie Rescue

Hjälp den lilla rosa kattängeln att rädda kakorna från den svarta musen!

kitty_rescue
Barnsligt enkelt:
kitty_lda

Dra muspekaren över kaklådan i högerkanten och klicka, då plockar katten upp en kaka.

Dra sedan muspekaren till kakfaten i vänsterkanten – men se upp för föremålen som musen kastar! Om de träffar så förlorar Katten ett liv. Nu gäller det att placera kakorna genom att klicka på rätt fat också!

kitty_catch2

Katten ökar i level när faten fylls med kakor och samtidigt kastar musen allt fler saker, så man får lite tufft efter ett tag. Det flyger allt från hårtorkar till paraplyer…

Klarar du av att hämta så många som 60 kakor eller blir du som jag knockad redan vid 32 kakor? Så här ledsen blir Katten då:

kitty_sad

Det finns fler kattspel, konstigt nog bara för tjejer och vådligt ”gulliga” på samma ställe. Är det bara jag som muttrar över det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *