Vad ska det bli för väder?

Min kompis Angel är här på CosPlay och ska bo hos oss några nätter. Jag hoppas det inte blir regn och dåligt väder bara… så hon inte blir dyblöt i sina fina kläder när hon ska ta sig till/från oss…

kattometer

Jag skulle ha haft en katt-barometer istället för denna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Vad ska det bli för väder?”

 1. Svar på kommentar – I ärlighetensnamn har vi ingen aning! 🙂 Men MC:s med amerikanska (vi är ju från amerika) pilgrimer låter väl inte helt åt pipsvängen. 🙂 Det kanske är lite knutte-katt över dem 🙂
  Men även om vi är stora och lurviga har vi ett hjärta av guld! Vet inte hur det är med MC-killarna på den fronten! 🙂

  Lycka till i ditt subkulturs letande 🙂

  Tasskram tillbaka!

  1. Jajamen, Angel har gjort störtcoola dräkter, två stycken, och är på NärCon2009 och playar. Önskar jag kunde få tassa med, som accessoar till hennes dress! *drömspinn*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *