Blev svårt att orka…

Efter att ha brottats hela morgonen med de hemska bilderna från Kina så ville jag bara sova och drömma något vackert…

__large52

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Blev svårt att orka…”

    1. Jag bara tänkte och tänkte hur de måste känna sig, katterna i burarna… *rys*
      Det gick inte över liksom. Tårar i morrhåren.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *