Förlåt att jag verkar otacksam…

…i föregående inlägg om awarder. Det var verkligen inte meningen, och jag ville absolut inte göra award-givaren ledsen, men det har jag gjort. Jag skulle kanske ha uttryckt mig på ett annat sätt?!

 1. Dels var jag egoistisk.

 2. Och så var jag för snabb att döma.

 3. Dessutom var jag snål.

Det var dumt av mig. Svansen slokar.

1. Jag var egoistisk, för jag relaterade bara till min egen antipati mot kedjebrevsliknande utskick.
2. Och jag var för snabb att döma, för jag kände egentligen inte till givarens skäl att ge mig awarden.
3. Plus att jag visst hade kandidater att ge den vidare till och nu blev de utan. Det var snålt!

Om man ska tala om antipatier, d v s saker man inte gillar, så har jag en annan stark sådan, och det är mot individer som aldrig kan erkänna att de gjort fel, ändra sig och be om ursäkt. Må SkaparKatten i all evighet rädda mig från att bli sådan! Alltså:

award1 award1  award1award1

Förlåt, Hanna som skickade awarden till mej. Jag ska visst ta emot den. Du skriver ”Jag tycker faktiskt om din blogg. Jag brukar kika in till dig titt som tätt eftersom jag älskar katter.” Tack Hanna! Hoppas du vill fortsätta att läsa min blogg! Och förlåt än en gång! Du har lärt mig en nyttig läxa. Faktiskt.

Nu är instruktionen som följer:
1. Vinnaren sätter awarden på sin blogg, denna: award1
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju nya bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.
6. Kopiera den här instruktionen så att den finns med.

De älsklingsbloggar som jag vill nominera är:

Sippos underbara commandokattblogg som går helt egna vägar!
Dykarn  – för att han är en mycket supportande vän!
Dvärghundspossensserier med Bisse, Logan, Pietro av kluriga Sofia som ständigt överraskar!
MissLovlie som varit min mjuka vän jättelänge!
Annmi med Jippi, Mynta och Goe som tassar omkring…
Stinas blogg – en tattooskapare som också går helt egna vägar
Vimsan sist men inte minst – en viltvårdarinnas vedermödor, nu med 21 igelkottsungar…
– och det skulle kunna bli fler, men jag ska hinna ta ut matte på promenad också mellan regnskurarna!

Vad skönt det kändes att få dela ut dessa nomineringar! Vad skönt det känns att få erkänna att man kan ha fel… *kan det sluta regna nu?*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Förlåt att jag verkar otacksam…”

 1. Tar tacksamt emot din award. Länkar gör jag ju redan till dig, eftersom du är den svansigaste kisse jag vet, utanför vår lägenhet. (Tja, kanske den maffiga svarta katten på gården ligger någonstans mitt emellan, men det är väl bara för att han/hon bor så nära oss).

 2. Det är okej för mig 🙂
  Jag kommer absolut att fortsätta läsa din blogg, har ingen anledning att sluta med det.
  Önskar dig en underbar fredag!
  Kram

 3. 1000-Tack!!!
  Men jag har gjort som du gjorde…Tar inte emot awarder mm för det blir såå många,joo faktiskt 😉
  Jag har bevarat dessa i mitt ? & hoppas de e ok!*skäms* lite,men vill forts att vara konsekvent 🙂

  Jam & Kram från Oss!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *