Jag har fått en award…

…och blir både glad och ledsen. Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den. Den är nämligen modell kedjebrev, och det känns inte helt OK. Så här ser den ut:
award1

Eller rättare sagt, jag är så klart stolt och glad att givaren ville ge den till MIG. Men på något sätt hade jag hellre velat ta emot/få en award från någon enbart för att den personen verkligen gillar min blogg, är en stamgäst, håller med om mina åsikter eller på något annat sätt stöder/gillar det jag skriver om…. En award som är den läsarens personligt utformade belöning till uppskattade bloggare eller websidor eller liknande.

Awarden ovan är ju fin, men den består av ett kedjebrev. Jag får den alltså kanske inte bara för min egen bloggs skull, utan för att personen som gett den till mig (Håll i svansen för nu blir det krångligt) fått i uppdrag att ge awarden vidare till minst sju personer, samtidigt som han/hon ska länka till givaren. Man får den alltså bara om man skickar den vidare till sju stycken.

Nog för att jag lätt skulle kunna skicka ”kreativitets-awarden” vidare till så många. Men det skulle i så fall vara för att de ÄR KREATIVA, inte bara för skickandets skull.

Så tack, men NEJ tack. Jag ska uppfinna en egen TASS-AWARD att dela ut så småningom till dem som förtjänar. Och jo då tack snälla för att du tänkte på mej… men kedjebrevs-awards får inte plats i min sidokolumn. Hoppas ni inte tar illa upp av min ståndpunkt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har fått en award…”

  1. Jag tar inte illa upp eftersom jag faktiskt tycker om din blogg. Du behöver inte skicka den vidare om du inte vill, det är helt upp till dig. Men jag gillar din blogg och försöker bara visa det. Jag brukar kika in till dig titt som tätt eftersom jag älskar katter. Jag är ledsen att du tar illa upp.

  2. Hm, jag har skickat vidare en sån en gång. Tycker ändå kedje-brevs-awarder är ganska okej… det är väl TROLIGARE att personen som skickar awarden vidare väljer ut sina sju favoritbloggar att skicka till, att det alltså faktiskt ÄR en stammis som gav den till dej, än att personen bara skulle tagit sju bloggar helt på måfå i bloggosfären? Men förstår ändå hur du menar, alla kedjebrev har ju lite jobbig bismak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *