IKEA-fågel

Hej Sippo, jag har också hittat en IKEA-fågel:

_585
Fast det var ingen monteringsbeskrivning med! Det verkar fattas lite bitar också…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “IKEA-fågel”

    1. Ja du det var bara med en tub lim… man får tydligen samla ihop resten själv! Husse föreslog att jag skulle ta den där djupfrysta kycklingen som stomme?!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *