Jag funderar på att bygga en Ark…

img31

Regnet droppar inte ned. Det ramlar mer i stora flak! ”Sklaff!” låter det när regnsjoken slår i backen och allt blir tillplattat, blommor och buskar och… och alla stackars utekatter hoppas jag har en liten torr fläck någonstans att krypa in till?

Ser ni Stormkatten på himlen? Om jag gör så här, då ser ni väl hur katten kikar på er?
stormkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag funderar på att bygga en Ark…”

    1. Tack för komplimangen! *spinner*
      Jag har börjat klösa på en bra stock, en 3-katters. Sedan bygger vi ut den med en flotte av dubbelsängen och bokhyllan, börde rymma husse och matte och några katter till!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *