Rösta på en liten söt katt!

Emma (www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp) har ställt upp som kattmamma i sommar till den här lilla krabaten:flaskis
Emma berättar: ”I sommar tar jag hand om en liten kattunge vars mamma stötte bort den och dom andra ungarna, så dens två syskon dog. Min kompis valde att ta den som sin katt men medans hon jobbar så får jag ta hand om den, för den måste flaskmatas.”

flaskis1
Tack vare Emma och hennes kompis får den här lilla sötnosen chans till ett liv, och det tycker jag är helt underbart! Nu tävlar Emma i en fototävling med den översta bilden på svenskaspel.se/p4.aspx och jag tycker ni alla vänner kan hjälpa mig med att belöna henne för kattungearbetet genom att rösta på bilden! Och här är en bild till på den söta lilla katten:

flaskis2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rösta på en liten söt katt!”

 1. Sött! Sådana tävlingar kan jag tänka mig att rösta på (jag menar, hon hjälper ju en kissekatt), annars är jag sååå trött på alla kommentarer jag får från folk som tycker att jag ska rösta på det och det, och bli medlem här och där… *suckar* Fanns det någon sida som hjälpte att samla in pengar till ett katthem hade jag gärna blivit medlem där.

  1. Ja precis – jag röstar heller inte på nån som bara ler sött på en töntblogg. Men den här unga kvinnan gör något som i alla fall värmer mitt katthjärta och det vill jag belöna!
   NosPuss Wikki

 2. Väldigt söt!
  Whiskey stötte bort sina 5 kattungar så vi fick mata dom varannan timme dygnet runt och försöka hålla dom varma. Två klarade sig tyvärr inte(en efter att Whiskey bet den i huvudet). Men efter ungefär en vecka mindes Whiskey att det faktiskt var hennes kattungar och då tog hon hand om dom, men mjölken hade ju sinat så det fick vi fortsätta med tills dom klarade sig utan. 🙂

  1. Ja ibland fungerar inte kattmammor som de ska, varför är svårt att veta. Som tur är så finns det bra kattungemjölk att köpa och ge, för man ska ju inte ge vanlig komjölk. I början ska de ha pyttelite jätteofta, så jag beundrar alla som lyckas nappa upp kattungar, för det är ett jätteansvarsfullt jobb!
   Bra gjort, vännen!
   TassKram Wikki

 3. ohh tack så jätte mycket vilket fint inlägg du gjort 🙂 I dag var kattungen och jag ute på gräsmattan och lekte 🙂 hur mysigt som helst så fick han även träffa min 10 år gamla katt 🙂 jätte härligt att se dom i hop 🙂
  ha en bra dag Kram Kram

  1. Okej vad kul! Vad ska kattungen heta? Håller tassarna för dig i kameratävlingen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *