Fånga maten

”Kattmat kan avnjutas på många olika sätt!”, lär en uteliggare i mattes hemstad ha haft som ordspråk. Jag anser dock att en av de viktigaste sakerna är att en katt ska få vara i fred med sin mat och njuta av den på sitt vis!

kattmatx2

Tanja på landet har serverat nyfångad blåmes ett antal gånger de senaste dagarna, och delat med sig till Stora matte, med viss besvikelse över hennes brist på entusiasm över godbitarna. Stora matte sa diplomatiskt att hon föredrog blåmesarna levande och menade då sittande kvittrande på en gren, men Tanja tog det bokstavligt och levererade nästa blåmes lätt tuggad men vid liv på köksgolvet… När den mänskliga entusiasmen inte motsvarade Tanjas förväntan avkortade hon lyckligtvis fågelns lidande och efter ett slurp fanns inget mer än stjärtfjädrarna kvar.

Här är emellertid en katt (En svartvit snygging!!!) som gör det bästa av situationen: Harry äter på sitt alldeles egna sätt – vill man få JAGA så varför inte?


Något säger mig att Harry är en mycket lycklig katt! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fånga maten”

    1. Man ska JAGA sin mat! Det är så kul!
      Nova, dags för svans-kull! Sippo ska du vara med?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *