Katten Nora spelar med Klaipeda kammarorkester

Många har nog sett filmsnuttarna på Youtube som funnits ett par år med den grå katten Nora som spelar piano? Här är en nyare, när Nora varit med i Animal Planets program ”Outrageous and Talented Pets”:

https://youtu.be/1q7VVUoeYYY

Men nu lär Nora också ha varit med – på filmduk visserligen – i ett stycke som den litauiske dirigenten Mindaugas Piecaiti skrivit för Klaipeda kammarorkester. ”Jag kontaktade Noras ägare och började diskutera att använda hennes musik i en konsert. Och jag bestämde mig för att skriva ett stycke särskilt för henne!” berättade han för brittiska BBC. Här kan du se reportaget från BBC:  news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/8087878.stm

När får jag vara med på ”Talented Cat”-program tro?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katten Nora spelar med Klaipeda kammarorkester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *