Hur husse har balkongliv…

__large29

Vevve och husse har kopplat av i vår oas!

(Var glada att ni inte känner doften av hans strumpor, kan jag säga….)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hur husse har balkongliv…”

    1. Matte säger att ”Då skulle ni veta hur underbar hon är klockan fyra på morgonen när hon tuggar på nånting!” men jag försöker ju bara pigga upp mina människor?
      TassKram Wikki

    1. Det får jag önska mig när husse och matte fårn råd med lite bättre bostadsläge i framtiden – just nu gör vi det bästa av det vi har!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *