Min dator gick sönder….

wikki

Alla ni som saknat mig i helgen – tyvärr, min dator gick tillde sälla jaktmarkerna, och nu får jag blogga lite desperat när det finns möjlighet att låna en här och där.

Fy kattsingen för krånglande teknik, det säger jag bara. Inte kan man precis meka ihop en död hårddiskdrive med nos, tassar och klor även om man är en händig katt…

Så nu återstår att se om de tre halvklara inlägg som jag jobbade på när datorn packade ihop, om det finns NÅGOT UNS kvar av dem… Suck! *torkar nosen med tassen*

Annars kan jag rapportera att husse och jag tog en väldigt lyckad skogspromenad igår, medans matte var på katthemmet. Mina tassar hade glädjefnatt trots det blöta gräset, husse fick rejält med motion, hi-hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Min dator gick sönder….”

 1. Matte tröttnade på att hennes gamla dator kraschade hela tiden så i helgen skaffade hon en ny. Underbart snabb är den nya, nu kan jag leka med bilder och göra inlägg till bloggen utan att oroa mig för att datorn pajar hela tiden. Tass/Puma

  1. Jag har lånat en annan gammal dator, få se om jag kan få igång allt med den bara… Det återstår att se! Spänningen stiger!*spinner*
   TassKram Wikki

 2. Ja, vi har saknat dig, och det kanske inte var så dumt att ge Husse lite motion, när han nu klarar av det. Hälsa Husse & Matte från oss här i Göteborg. Hörde att du snart får besök där uppe 🙂

  1. Husse har lagt på hullet! Han har fått liten mage… fast å andra sidan så behövde han rejält med hull och allt som blir plus är bra! Nu ska vi bara träna upp honom så att hullet blir muskler! *fnissar*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *