Regnet vräker ned

– men jag har idétorka…

paraplykatt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Regnet vräker ned”

 1. Är det bara här i Göteborg som det är blå himmel? Lider med dig. Att bli genomblöt i pälsen är inget roligt – vet vad Madame tycker om det.

  1. Nej mitt Örebro var blaskigt med skurar, och det var mellan ruskbyarna som man fick smita ut en stund! Det ser likadant ut idag… Suck.
   TassKram Wikki

 2. Visst är det trist! Regnet öser ner här med och har så gjort hela natten , man blir ju knäpp på eländet!
  Sköt om de 4-fota i regnet.
  Kram maria

  1. Ja detta väder är inget för en katt som vill sola! *suckar* Men å andra sidan är inte våra människor ute och ränner så mycket och man kan leka massor med husse!
   TassKram Wikki

  1. Om det bara räckte med idétorka – datorn fick väl fuktskador och packade ihop… Så nu får jag skicka med material till stora mattes jobb och få publicerat via hennes dator, lite bökigt!
   *suckar* Wikki

  1. Ja men så tänker jag på alla kissemissar som måste vara ute i regnet och kanske inte har så mycket skydd mot det – hoppas de i alla fall hittar någon torr vrå att krypa in i!
   TassKram Wikki

 3. Hej!
  Visst är det lite segt när det regnar-sovarväder säger matte.
  Vi vill gärna se lite mer bilder på dig och dina kompisar och höra lite om vad ni gör när det är så här regnigt.
  Dui och Deco

  1. JA det kommer – måste bara fixa en fungerande dator igen… MEn Nova har uppfunnit en ”Jaga-husse-kull!” som är kul. D v s Vevve och jag klättrar upp i varsitt klöstorn och tittar på medans de jagar varann, klart underhållande! Nova har pingelhalsbandet på sig, för annars skulle husse inte ha en chans!
   TassKram Wikki

 4. Idétorka är det ju ingen idé att ha! Inge´skojsigt ju! Vi vill bara tala om att vår gamla blogg på Aftonbladet inte längre finns. Nu gäller bara ”Två Svansar På Vift” på blogspot-bloggen!

  Nosgos från Chinook & Cherokee

  1. Ja men vad bra att veta! Svansar ska vara på vift, det händer så mycket kul då!??
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *