Stora mattes andra kattsamling

…d v s sådan som inte smyger omkring på landet och jamar:

_544

Som katt förstår jag inte alltid vitsen med människors förmåga att ställa en massa konstiga saker på ytor där missar skulle kunna ha sköna liggplatser dock – som fönsterbräden, hyllor, bordskanter…?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stora mattes andra kattsamling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *