En Julita-katt är en Julitakatt

Allihop verkar mer eller mindre stöpta i samma form:

kurtsinai
Kurt och Sinai på katthemmet
vevve2
Vevve som bor hos oss
prickan
Prickan med sina små
ginglan
och Ginglan. De är kompakta, runda, mysiga katter med härlig uppsyn!

Vevve har på rekordkort tid funnit sig jättebra till rätta hemma hos mig och Nova. Hon är lekfull och glad, har ett mysigt sätt att gå omkring bärande sin älskade leksaksråtta i munnen samtidigt som hon ”pratar”! Ofta sover vi alla tre i sängen hos matte och husse, fast var och en på sina speciella ställen. I morse stod vi alla tre med nosarna i samma matskål, utan minsta lilla fräs, och toalådor delar vi också utan problem.

Vevve verkar vara en väldigt bekymmerslös katt och kommer att bli jättemysigt sällskap var hon än hamnar! Behöver du en Vevve?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “En Julita-katt är en Julitakatt”

 1. Det är bra att ni katthem finns! Har en kompis som har tagit två katter från ett hem här i umeå. Själv är jag nog mer en hundmänniska

  1. Då ska du ge din kompis en stor mysig TassKram från mej! Och hundMänniskor är också okej och jag gillar hundar. Jag kan prata hundiska för jag har haft en hundmamma!
   TassKram Wikki

  1. Som stora matte, som vill bygga äldreboende för gammelmissar…
   Drömmar kan bli sanna?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *