Smyckebutiken Katts – passande!

Speciella silversmycken som inte finns någon annanstans hittar jag på:

kattsheaderrings1

Kan man bli annat än glad av busiga kattörhängen?

cat_walking_rh2
crazy_cats_rhngen1
kltterkatter1
stiftrh_kltterkattOch ett cool halsband:sovande_siklverkatt_halsband
cats_hnge1

Och så avslutningsvis ett sött litet hänge – tänk om jag kunde köpa 100 sådana här och dela ut till alla kattvänner?

Vad glada de skulle bli….

Adress: www.katts.se

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Smyckebutiken Katts – passande!”

    1. Jag gillar det där halsbandet – det skulle göra sig bra om halsen på en katt också?!!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *