Har dina dörrar märkliga märken?

Ungefär 40 cm från golvet, ser dina dörrkanter ut så här?

_b1

Alltså, ett område i dörrens kant där färgen är avskavd….? Aha, då är du ägd av en katt!

stryk
Katten stryker sig mot dig och allt annat för att markera med sin doft. I ett hus med många katter som ofta markerar – ja det blir liksom inget kvar av målarfärgen…. på dörrkarmar, bordsben, garderobshörn. Som sagt: Du är ägd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *