Tack Ica Ekängen Eskilstuna

…som gett 7 x 10 kg Pussi kattsand plus en diverse kattmatsburkar till Stora Matte – detta är på väg till Djurskyddets Katthem i Ärla Kälby, Skogstorp nu!

dancing_cats

Katterna där blir säkert glada!

Har du också något du vill skänka till ditt närmaste Katthem? De flesta katthem tar tacksamt emot kattmat, kattsand, kattleksaker, klösträd, och mycket annat. Varför inte ringa och fråga vad Ditt Lokala Katthem behöver allra mest?! Det kan vara allt från att sy enkla kattbäddsdynor, snickra ihop någon hylla eller bara åk dit och hjälp till en omgång – det finns alltid en katt som är glad för en extra klapp- och kärleksstund!

Det finns alltid någon fyrfota vän som behöver Dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack Ica Ekängen Eskilstuna”

 1. Vi har försökt bli av med vår inKATTade klösvänliga fotölj, men får inget svar. Kanske är inte katthemmen i västsverige så aktiva?

 2. Tusen tack för kattsanden + burkmaten till vårt Djurhem Kälby utanför Skogstorp i Eskilstuna http://www.djurskyddet-eskilstuna.se/. Det är flyttat från Ärla för flera år sen. Just såna saker går åt hela tiden och behövs i massor.

  Själv kommer jag från katthemmet Kälby, då min matte hämtade mig som kattunge därifrån. Matte är aktiv i Djurskyddet och hjälper mig att skriva det här och vi tackar för all hjälp katthemmet kan få. Personalen blev också väldigt glada och bad matte tacka.

  Fint att upptäcka att det finns en kul/intressant blogg som tar upp de här viktiga frågorna. Så hit återkommer vi för att läsa mer.

  1. Ja visst sjutton finns ni i Kälby…. STora Matte säger fel till mej – hon har väl fastnat i minnet med alla katter som hon hämtat eller lämnat hos Berith i Ärla under årens lopp.

   Det kommer att komma mer! säger Stora Matte, hon raggar katthemsgrejor lite då och då!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *