Tack Dykarn, Madames husse!

Jag tror du har gett mej nära nog hälften av dessa sidvisningar???

74

                               =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack Dykarn, Madames husse!”

  1. Nåja, visserligen lusläser jag allt på din blogg, tillsammans med Neko, Madames matte, men riktigt så mycket kan det inte bli. Hoppas innerligt vi kan skrapa ihop 5000 godkända sidvisningar till dig denna månad!

  2. Vi läser din blogg flera gånger om da´n och tycker att du är bäst på att ta upp både sorgliga och roliga saker.
    Nospuffar Dui och Deco

    1. Tack så mycket Dui och Deco! Ja jag har fullt upp som kattreporter, det är fullt av kattsaker i världen att skriva om!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *