Inte robot-katt när det finns äkta vara?

För den kattallergiske skulle jag nog vilja säga att det nog är lika bra att avstå från katt än att välja japanska Segas robotkatt Yume-Neko:

https://youtu.be/D9JCW-YtaqQ
Okej, den kanske ser bättre ut än i denna video, men det är något alldeles för zoombieaktigt över den? Katten har sensorer som ska få den att röra sig, jama och på andra sätt ”bete sig felint”. Fejk-katten ska dyka upp på marknaden i världen i juli.

Skaffa en riktig katt istället, eller avstå. Wikki har talat. Ryyyys!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *