Tack för svar, Djurskyddet!

Uppskattar ett snabbt, rakt och intressant svar från en styrelseledamot i Djurskyddets förbundsstyrelse, det kom nyss (Hon FINNS med på listan över Djurskyddets styrelse på deras hemsida, det gör konstigt nog inte den veterinär Bo Hannersjö som detta berör?) och lyder:

sheltercat2

Hej! Du har säkert redan fått svar från kansliet att han agerar helt på egen hand och vi är lika chockade. Vill dock bara skriva: Vilket svar!!!! Det är så bra rutet att jag är helt imponerad!!!! Det är sådana här krafter jag önskar att få träffa, höra och se på våra årsmöten!!! Många vänliga hälsningar från …/namn utelämnat/….!!!!

Jag säger bara: TACK!!!! Och: Puh!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack för svar, Djurskyddet!”

    1. Jo du, jag skrev samma punkter med argument som jag skrev i inlägget med veterinären – plus något mer. Det var uppenbart uppskattat och det är jag tacksam för!
      *spinner*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *