Tack för svar, Dalarnas Tidning!

piaperssone

Att Pia Persson på DT är en sann kattvän var inte svårt att förstå, när jag hittade hennes blogg. Hon är nämligen DT:s djurexpert och värnar om ALLA djur. För att tidningen skulle känna till mina oroliga tankar om Djurskyddets styrelseledamots åsikter så mailade jag ett långt brev (Med alla synpunkter som finns i föregående inlägg) till henne.

Och fick till min förtjusning snabbt svar:

Hej!
Jättebra att du och många, många fler reagerar. Jag tror inte Djurskyddet står bakom uttalandet, så många katthem som det har runt om i landet.
Synd att Djurskyddet blir utskämt på det här sättet av en enskild nyvald i förbundsstyrelsen. Artikeln och bloggen verkar redan ha väckt opinion över hela landet. Ska följa fortsättningen.
Du kan strax gå in på vår webb och tycka till. Gör det!!!
Trevlig helg och bästa hälsningar Pia

Vad glad man blir för en bloggkollega med öppna ögon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tack för svar, Dalarnas Tidning!”

  1. Härligt. Och det är underbart att människor i landet reagerar som de tycks ha gjort när en människa beter sig som den ”veterinären” gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *