Jag kanske får en tillfällig syster

vevve

Om det blir som matte tänkt så kommer söta 5-åriga Vevve att flytta till oss ett tag, för hon har ingenstans att bo. Så vida inte DU vet någon som skulle vilja ha en Vevve att älska? Hon är lekfull, påhittig, kelig och social. En riktig drömkatt!

Och om matte varit rik och bott stort så hade det varit en katthemskatt i varenda rum:
bollen gimmligollum
Som Bollen ovan eller paret Gimmli och Gollum…

lotuss  pepsilee

…eller LoTuss eller varför inte nyrakade PepsiLee?

tayo Kanske vackra Tayo?

Ja vi skulle ha katter överallt, svart-vita kanske inte nödvändigtvis, men… Vill du titta på fler bilder av dessa katter, gå in på www.orebrokatthem.com/html/5.html och fundera på vem av dem som hittar till ditt hjärta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *