Kittens I’ve killed

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta – men humor och ironi är ett svårt koncept.

Klicka in själva så får ni se: www.kittensivekilled.com/

killem

Sedan klicka på revolvern – ja på den där länkens revolver alltså, inte den ovan – är det kul eller smaklöst eller inte? Var och en får avgöra själv. Inga katter kom till skada i alla fall…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Kittens I’ve killed”

 1. Ja, jag tittar in o läser varenda inlägg du gör, en och en, via Bloglovin’, allt för att ge dig så mycket sidvisningar som möjligt!

  Länken fungerade inte för mig – hände inget när jag tryckte på revolvern, men lika bra är det, tycker inte katter o revolvrar är någon bra kombination.

  1. Mja alltså – man skulle gå in på länken och klicka på den revolver som fanns där – det enda som egentligen hände var att det sa PANG och en ny bild på en sovande katt dök upp. Den var ganska skruvad hela historien, jag vet!
   Du är snäll och go’, du!
   TassKram Wikki

 2. Jag fattade ingenting. Ska det få mig som katt att tro att jag dödigar andra katter genom att klicka på revolvern. Så dum är jag inte. *svansknyck*

  1. Ja det var ganska fånigt – men som sagt gränsen mellan humor och plumpt är något som varierar mellan var och en. Man ska inte panga NÅGON, det är min åsikt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *