Swarowski-kristaller för 1400 $

(I dagens kurs ungefär 10 700 kr) täcker den snyggaste kattluckan jag har skådat:

kattlucka
Engelska Door4Paws (www.doors4paws.co.uk/) har tagit fram denna exklusiva kattlucka och har redan en lång kö av beställare. I sortimentet finns också:
chigwell1   priory

Modellen Chigwell samt modellen Priory, till ett betydligt kattablare pris. Vilken lucka vill du ha?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Swarowski-kristaller för 1400 $”

    1. *rynkar pannpälsen* Fundering: om man skulle hitta på en tävling om att designa en egen? Vad tror ni?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *