Crazy Cat Lady action figur och spel!

De finns!!! Katt-Tanten som action-docka! Sanslöst kul… Notera katten i badrocksfickan… Och läs beskrivningarna:

cc2

Crazy Cat Lady Action Figure: Every town has a Crazy Cat Lady. She’s the one who lives in a tiny house full of feral felines. This 5-1/4″ tall, hard vinyl Crazy Cat Lady Action Figure has a wild look in her eye and comes with six cats. ” (Fyndplats: www.mcphee.com/items/11377.html)

Och Katt-Tant-spelet:

ccg1

Crazy Cat Lady Game:  You can never have too many cats? Or can you? In this exciting board game you attempt to collect more cats than your fellow competitors as you make your way around the board. Gain more cats by landing on spaces like “Save a Cat Stuck in a Tree” and “Rescue Grumpy Old Cat From Pound.” But watch out for spaces that take cats from you like “Beware of Dog” and “Kitten Distracted by Bit of Fluff.” Fantastic feline fun for the whole family! Includes gameboard with spinner, four game pieces with plastic stands, fifty 5/8″ tall plastic cats and four Wildcat cards.” (www.mcphee.com/items/11893.html)

Känner ni igen er, katt-tanter? *fniss spinn fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Crazy Cat Lady action figur och spel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *