Fräs för viraltrafik och liknande system!

Jag vill ha RIKTIGA läsare, som kommer till min blogg för att de är intresserade av det jag skriver, inte för att de luras att logga in på någon sidvisningsgenerator, som är underst i en pyramid!

betweentheboardsbyfoxglovehoney1

Alltid är det den, som är fiffig och först hittar på ”pyramidlockelserna”, som tjänar på kakförsäljningen. Den som kommer in sist och knuffas med massorna i pyramidens breda botten kan glömma framgångarna, poängen och rikedomen samt bara kravla sig tillrätta i sin utkant.

En besöksfångare fungerar t ex så här: Skaffa ett medlemskonto på ”BesökRagg” (kan vi ju kalla det) och få en egen sida där. Sätt sedan igång att tipsa och värva nya medlemmar (Här kommer det luriga:) som ska ansluta med en länk som går via DIN sida. Den nya medlemmen hamnar i en ”tråd” under dej, du får visningar. Sedan ska denne i sin tur ragga medlemmar, och varje sådan värvad medlem hoppar in via ”din tråd” vilket gör det hela till ett helt automatiskt system som ger dig fler besökare helt gratis! Trampa på uppför trappan, tjäna poäng, sidvisningar, jaga – ???

Visst jag tycker det är kul ibland att notera var jag står i topplistorna eller sidvisningspoäng – men jag vet att varenda besök är ett riktigt besök av någon som vill läsa min kattblogg. Jag är katt och går mina egna vägar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Fräs för viraltrafik och liknande system!”

  1. Sedan så blockeras snart sidvisningar via sådan här trafik ändå, med hänvisning till 22§ i reglerna för Metrobloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *