Tävlingen kommer snart!

_b62

Jag håller bara på att gnugga tassgeniknölarna för att hitta på en bra utslagsfråga till min tipsrad! Är i min ”tänkar-låda” en stund… Håll ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävlingen kommer snart!”

  1. Har du tagit bort luckan på din låda. Det borde matte verkligen göra för när jag för första gången testade att gå in själv så fastnade jag med tassen i luckan, ajaj. Sen dess vågar jag inte gå igenom luckan själv.
    Tass/Puma

    1. Nja, jag brydde mej inte om luckan och slank än hit än dit genom den. Men sedan flyttade Nova hit och hon blev inte glad i luckan, så då tog matte bort den. Det går lika bra med lucklöst. Sanden råkar tyvärr yra ut över golvet i alla fall – man måste ju rusa en ”efter-toan-rush” och då yr det åt alla håll! *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *