UtWikkningsbild på Wikki

Bara för att Snuffe inte ska känna sig oskyldigt anklagad för att vika ut sig på purrbilder – han har ju faktiskt pälsen kvar på sig! – så *rodnar* slår det mig att jag också har en utWIKKningsbild:

_524
Ja, så det kan bli… notera dock den eleganta svängen på svanstippen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “UtWikkningsbild på Wikki”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *