Rubik’s kattkub

Det klart att vi löser den! Tass på bara!rubikscubecatomgwtf

Men kan ni hjälpa mig att lösa mitt problem: Någonstans på nätet finns det så man kan lägga in en egen bild på en Rubik’s kub, finns det någon som kan ge mig tips om var?

rubik_katt
rubik_katt_

Nova behöver nämligen något lugnande att sysselsätta sig med, hon håller nämligen på att göra mig helt utsjasad med allt jagande och lekande…

rubik_katt1
catrubikspreview

Hm, ibland är det katten, inte kuben, som är vriden?  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Rubik’s kattkub”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *