Hur tror ni det går

…i serien där jag är med? Spännande:

revolution6

Läs mer i tidigare inlägget ”Jag är revovlutionär seriefigur”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hur tror ni det går”

    1. Vi ska övertala Daniel och Vickan att bygga om det till katt- och hund-hem så klart? För hemlösa djur! Eller?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *