Vad vill ni tävla om?

Tänkte fixa ihop en ny tävling i morgon. Men vilket av följande vill ni tävla om? Kom med förslag!

  1. En alldeles vansinnigt fulsöt katt i plåt som man ställer ett ljus i

  2. Två små snuttiga vita porslinskatter med rött hjärta på baken

  3. En charmig klunsig svartvit brev- eller servettställskatt i trä

Jag tror jag skall sova nu och drömma om borttappade taklökar…. vi har hjälpt matte med lite omplantering!

blacksleep1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *