Vinnare + Ny tävling!

I kväll presenteras vem som vunnit den söta Katten:

barbakatta

…och så kommer det snart en ny utlottningstävling! Spetsa morrhåren och var beredda! Den här gången blir det tipsrad med utslagsfråga!!!

…men nu ska jag lägga mig och sola i min favoritsolstrimma allra minst fram till klockan eftermiddag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *