Jag är revovlutionär seriefigur!

Oj oj det här var omtumlande…. jag är med i Dvärghundspossens serier! (www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier)

revolution3
revolution4
revolution5

Hoppsan jag har hamnat i Pietros, Logans och Bisses serie ”You say you want a revovlution?” – där dvärghundarna har en proteststorm mot kungahuset… Hur det går? Ja ni får följa länken och kika själva!

                 ALLTSÅ:
KUNGAHUSET MÅSTE JU BARA SKAFFA EN
                           KATT! 

Det måste bli monarkins nästa stora mål!!!!

Jag älskar tecknade serier och har faktiskt fått vara med en gång förut (Som kattprins!) i denna högst originella, egensinniga och ljuvligt underfundiga hundserie, vilket jag är mycket stolt över. Den som tar sig tid att bläddra bland Sofia Jeppssons personliga och klockrena verklighetsskildringar kommer att tillbringa hela resten av veckan skrattande – samt avundsjukt tänkande ”Varför tecknar inte jag också så här kul serier?”

PS. Vad jag egentligen tycker om kungahuset låter jag förbli en privat sak till förmån för detta serieavsnitts utveckling! Det härliga med serien är nämligen att det oväntade händer hela tiden! Tack för att jag får vara med, Bisse, Pietro och Logan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag är revovlutionär seriefigur!”

 1. Vad roligt och vad snyggt ritat! Jag har själv funderat på att börja rita en serie på datorn, men skulle nog behöva ett ritbord först. 🙂

  1. Jag tycker Sofia ritar jättefint, men du är också duktig! Och jag har fortfarande kvar fina bilden du gjorde av mej med strasskrona… Den gillar jag!
   NosPuss Wikki

  1. Men skulle de inte ha ”sommarstuga” på Haga slott? Tänk dej vilket place för en katt… Hm de kunde få halva katthemmet så att slottet verkligen fylldes upp med kattrivsel!
   NosPuss Wikki

  1. Det är inte att vara dum i huvudet, det är att ha ett liv utöver bloggnadet, tror jag! Du är värd berömmet! Jag älskar din serie!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *