Nödrop: Vem har en katt-amma tillgänglig?

Rapport om kattungarna:

Kattungarna mår bra. De fyra som är svarta har t o m lekt och busat. De andra två, en rödis och en sköldpadda, är mindre och behöver mer stödmatning, gärna en kattmamma, som kan ge dem den omsorg som hon kan ge dem och inte vi. Just nu ligger de i en kattbur med värmedyna och mjuk pläd och sover.

EFTERLYSNING:oddis_mamma
Var i Örebro med omnejd finns en mammakatt som har åtminstone snutteplats för de två minsta ungarna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *