Kattungarna har det bra

hjrta_m_blinkisar3 68

Jag har just fått veta att kattungarna som polisen fick in i natt har det bra hos veterinären, där har de fått vätska som passar små kattungar. Och just nu håller Örebro katthems personal på att leta jourhem för fullt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kattungarna har det bra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *