Glömmer du också att vända almanacksbladet?

Förstår inte hur det kommer sig att månaderna är så korta ibland?calend

De blir inte längre heller fastän jag låter bli att vända blad i min kalender….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Glömmer du också att vända almanacksbladet?”

  1. Svårt att vända blad när man har så fina bilder i sin almanacka… Åså är man så nyfiken på vad som döljer sig på nästa blad.

    1. Hoppas att premiären gick jättebra *break a leg*
      Hoppas det här blir en bra månad för dig!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *