Dagens enkla rebus

sol1 pluslastcat3likamed

cat_beach_chair

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Dagens enkla rebus”

  1. Solkatt.. så mysigt! Måste ordna så att Madame kan lägga sig och njuta på Balkongen ordentligt. Oroa dig inte Wikki, balkongen har ett högt nät runt om så det är ingen risk att hon trampar galet och ramlar.

    1. Första rätta lösningen – grattis du har vunnit en Äkta NosPuss som Madame hjälper mig att dela ut!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *