Vi visar magen!

Världens vackraste Wikki visar hela magen, utsträckt i det gröna:wikkis_mage

Tuffe Melkersson på katthemmet visar också magen:

melkers_mage

Tanja visar den runda ”KlotBältan”-magen:

tanjas_mage

Ville visar magen, rullandes i leråkern:

villes_mage

…och så Old Lady Semlan visar mjukaste magen:

semlans_mage

Detta med anledning av utmaning från ”Våga visa magen!”-bloggen på  www.metrobloggen.se/magen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Vi visar magen!”

  1. Mattes mage vill jag också ha! Då jädrar! 🙂 Magbloggen är ju i första hand för mänskliga magar men får jag en sån lägger jag in din och dina kompisars magar också 🙂

    1. Det är myyyysigt med magar!
      Och att visa upp dem betyder förtroende, trygghet och samhörighet!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *