Tips på hur man fixar en cool t-shirt önskas!

rescue_trja

En t-shirt som slår ett slag för katt-tanten, det skulle jag vilja skapa! Den ska vara färgstark och ha en häftig bild och texten:

 

tshirt_text

 

Har du några bra tips?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tips på hur man fixar en cool t-shirt önskas!”

  1. JA för det finns massor av stolta katt-tanter so ska ha högre status! De uträttar mirakel!
   NosPuss Wikki

 1. Jag har just idag skaffat papper som man sen skriver ut önskat tryck på och sen stryker på sin t-shirt. Tänkte göra någon snygg t-shirt med Puma och Sixten på. Man kan ju även göra någon snygg text i photoshop, med en passande bild.
  Får se hur det blir.

  1. Aha, men vad fiffigt! Då kan man ju sätta det på vilken tröja man vill! Men man kanske måste ha en särskild sorts skrivare för sånt papper? Berätta hur det går!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *