Vad ger du idag?

_492

Jag funderar…

Min blogg närmar sig 2000-strecket för antal sidvisningar i månaden. Det är inte mycket alls jämfört med toppbloggarna, jag vet. De kan ha mer 8000 på en enda dag, de riktiga topparna. Men jag är ju bara en katt som bloggar om små men viktiga kattsaker, och för mig är 2000 oerhört stort! Det är en siffra jag vill ta till mig med respekt.

Man kan inte bara rycka på axlarna för det, utan måste se – åtminstone ur min synvinkel – det positiva i det: Någon vill läsa det jag skriver, någon uppskattar en liten katts tankar och åsikter och kommer tillbaka och läser, ofta. Det känns varmt i själen.

Och mitt syfte, ja inte bara det där att jag drömt om att bli Metros Mascot, utan det att hjälpa katter (och kanske rentav människor som påföljd), framför allt katter i hemlöst skick, det lyfts upp och syns nu.

Jag  blir så tacksam! Om EN ENDA KATT får ett nytt och bättre liv på grund av min blogg, då är det lön nog för mig… Om det kommer bara något litet stöd till något katthem på grund av det jag bloggar om – då blir jag stolt! Inte över mig själv, men över hur det goda kan sprida sig som ringar på vattnet.

För jag tror på givandet som en självgenererande motor! Om man ger – och det behöver inte vara stora pengar, det kan vara saker, hjälp, tid… så växer det! Andra lockas med och man känner en glädje, en gemenskap. Det studsar tillbaka till en själv i omtanke också, man får gensvar och glädje.

Nu ska jag spinna, högt, ljudligt och länge för alla er som ger mig den här lyckan!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vad ger du idag?”

 1. Min Matte gör även hon sitt bästa och hon skulle gärna ta hand om fler katter om hon kunde, men det skulle inte gå med Sixten som vill ha lugn och ro. Vi gör så gott vi kan.

  Din blogg är bäst Wikki, fortsätt så.
  Tass till dig.

  1. Åh tack Puma för den fina komplimangen! *sträcker stolt på svansen!* *nosbuffar*
   TassKram Wikki

 2. Jag önskar verkligen att jag kunde ta hand om en katt. Men som det är nu för mig skulle katten lida av att komma till mig, så med tanke på kattens bästa, låter jag det vänta. Men en dag,en vacker dag kommer någon katt där ute få ett hem hos mig.

  Och du Wikki, du är helt underbar och skriver en mycket intressant och läsvärd blogg!

  1. Åh tack snälla snälla för den fina komplimangen! *lyckospinn!*

   Jag vet – nu när jag träffat dig – att du en dag kommer att bli världens bästa kattmatte. Men du är så klok som förstår att vänta tills den rätta balansen för ett kattliv kommer!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *